Евгени Минчев побесня заради Лили Иванова, иска уволнения

Евгени Минчев побесня заради Лили Иванова, иска уволнения

Скорошната новина, че Лили Иванова създава фондация, на която ще завещае цялото си богатство, очаквано предизвика много реакции в социалните мрежи. Най-гръмката сред тях обаче, се оказа тази на пиар експерта Евгени Минчев.

Информацията около голямата ни певица го накара дотолкова да се афектира и разгневи, че да поиска тутакси един от хората, с които примата работи, да бъде уволнен.

"ЛИЛИ ИВАНОВА... КОНЧИНА? ЗАВЕЩАНИЕ? Не искам да мисля за нея, като за предсмъртница. Някой съветник на звездата е за смяна...
Лорд Евгени Минчев /лично мнение/, така започва гневния пост на Минчев във фейсбук профила му. Ето и как продължава:

Лили Иванова създаде фондация, а наследството си завещава на...

То бива Пи ар, бива мечта за отъркване до легендата, но това, което чета за завещанието на Лили е потресаващо зловещо. Или е прибързано предизвестие за нейната... кончина /егати термина/ или е кончината на някой, който е за смяна в екипа и. Наредените на опашка да са и симпатични сигурно са много. И резултатът вече броди в социалните медии, резултат, погълнал красивото ни усещане за Лили Иванова, че е вечна, че е свята а вечните и светците не умират, нали. Особено в сърцата ни.

Завещанието е един изпробван юридически начин да ти бъде зачетена волята, когато си тръгнеш от този свят. Творчеството е забележително, най-вече като обем. Името ще блести със златни букви в галериите на българската естрада. Добре де, и на руската... Кой патинира с ръжда това злато и кому са нужни онлайн признания за щедростта на певицата, която завещавала всичко на публиката си. Значи досега нищо от това не е било на публиката или нещо бъркам. Всичко ми изглежда стъкмено, сякаш Светиня и е направила последна изповед и е запазен час в траурна агенция.

Срам ме е за онези, които ни внушиха това усещане. Ведрата, неспокойна, творяща Лили Иванова изведнъж се превръща в предсмъртница, в очакваща последното си причастие и със запазен час при Бога. Превърнаха ни я в старица! Извинявайте, които и да сте скалъпилите всичко това, но ми се повръща.

Евгени Минчев събра пари за "Пирогов" на 60-ия си юбилей СНИМКИ

Не съм фен на Лили, неин съсед и някогашен приятел съм. Но не мога да отмина чувството за свежест, което тя оставя, като вечен парфюм в ноздрите на живота ни. Родена в безвремието, тя прокламира безвремие, с нейните песни, стил на живот, непримиримост към посредствеността. И вие, които и да сте, превръщате този сияен образ в образ на предсмъртница. Не искам да е така, искам тя да пее, искам да бъде, да знам, че е моята вечна съседка. Лили, скъпа, някой до теб е за смяна, но не и ти. С обич: Евгени"./show.blitz.bg

Коментирай

kravar

kravar 05.07.2023 14:48

DRIS OT SMRADLIVA DIARIQ !

БАЙ Х УЙ

БАЙ Х УЙ 05.07.2023 16:08

А КОЛИТО СЕ КАЗВА ДЖЕРОМ. ТОЯ Е НАЙ ГОЛЕМИЯТ ПЕДЕРАС(Т). АНАЛНИЯТ МУ ОТВОР Е С ГОЛЕМИНАТА НА ЧЕРНА ДУПКА ВЪВ ВСЕЛЕНАТА.

ДОКО

ДОКО 05.07.2023 19:04

ВАТМАНЕ/ПЕДЕРУНГЕЛ/НЕДОКЛАТЕН/НЯМАШ/ПРАВО/ДОРИ/ДА/СИ/ОТВАРЯШ/УСТАТА/С*КОЯТО*СИ/ЛАПАЛ/МНОГО/МЪЖКИ/ЧЕПОВЕ

чичо чарли

чичо чарли 05.07.2023 19:41

Прав е лорда.

Лорд

Лорд 05.07.2023 21:23

този пазарджишки, цигански и педе.....ки цървул?

Hodognik

Hodognik 06.07.2023 21:56

Май Ватмана трябва да си пие по-редовно хапчетата...На 84 години сигурно трябва да мисли за Колеж! Или да и разнасят кокалите, ако не е изразила волята си...Минчев, ти си един паразит и гъзолизец. И чувството за гадене идва от теб, не от друго място!

Я па тоя

Я па тоя 06.07.2023 22:37

Абре Ергени Минджев бре педерастино долен говнян боклучав.Не си отваряй така много устата че вонти на сперма бе !!!

Гражданин

Гражданин 07.07.2023 10:16

Евгени Мижев пак реши да блесне в очите на всички които не го търпят? Какъв експерт и по какво точно е, не става ясно?